Ékszerbolt Esztergom városában

Ékszerbolt Esztergom

Az ékszerek mindig is divatban voltak, mióta világ a világ. És nem úgy néz ki, hogy valaha is kimennek a divatból. Persze trendek jönnek mennek, változik, hogy éppen milyen fajta ékszerek a legnépszerűbbek. De a lényeg nem változik. Az ékszerek mindig is divatban lesznek. Ezért bátran ki merem jelenteni, hogy egy város sem teljes ékszerboltok nélkül. Nézzük, milyen lehetőségeink vannak Esztergomban. Ékszerbolt Esztergom városában.

[adsense]

Ékszerbolt Esztergom

Arany Sarok Ékszerház

Az Arany Sarok Ékszerház Esztergom ikonikus ékszer-lelőhelye. Itt találod Esztergom legnagyobb ékszer és óraválasztékát. Ezért, ha ékszert vagy órát keresel, ide mindenképpen nézz be.

Ékszerbolt elérhetőség:

[adsense]

Paksi Anikó Ékszerműhely

Paksi Anikó ékszerműhelyében nemcsak szokványos ékszerek készülnek. Persze az is megtalálja a magának való ékszert, aki karikagyűrűt, fülbevalót vagy karláncot keres. Emellett lehetőség van gravíroztatni többféle tárgyra, kulcstartóra, öngyújtóra, tollra, medálra, de még bilétára is (kutyák, macskák részére).

Ékszerbolt elérhetőség:

[adsense]

Silverbox ékszer (ékszerbolt Esztergom – Tesco)

A Silverbox ékszer egyik kiskereskedelmi partnere Esztergomban is megtalálható. Az ékszerbolt Esztergom Tesco üzletsorán működik. Az arany és ezüst ékszerek mellett, acél ékszereket, illetve órákat is vásárolhatunk, ha betérünk.

Ékszerbolt elérhetőség:

  • Cím: 2500 Esztergom, Tesco – Mátyás király út 30.
  • Telefon: +36 20 220 4900
  • E-mail: –
  • Weboldal: Silverboxekszer.hu

[adsense]

Szabilla Ékszer

A Szabilla ékszerboltban arany és ezüst ékszerek, karikagyűrűk széles kínálatát találod. Emellett pedig törtarany felvásárlással, ékszerkészítéssel és javítással is foglalkoznak.

Ékszerbolt elérhetőség:

  • Cím: 2500 Esztergom, Kossuth Lajos u. 17.
  • Telefon: +36 30 698 0765
  • E-mail: –
  • Weboldal: –
  • Facebook oldal: Szabilla Ékszer Esztergom

[adsense]

Arany ékszer webáruház

Ha esztergomi vagy ugyan, de nem szeretnél kimozdulni a négy fal közül, akkor számodra tökéletes választás az online ékszer rendelés. Az Ékszershop.hu arany ékszer webáruház az ország egész területére vállalja a náluk megrendelt ékszerek szállítását.

Arany ékszer webáruház elérhetőség:

[adsense]