Ezek most a legnépszerűbb falszínek

Ezek most a legnépszerűbb falszínek

Ezek most a legnépszerűbb falszínek

Minden évben felmerül az emberben, hogy vajon milyen megoldásokat kellene alkalmazni a lakás átalakításával kapcsolatban. Gyakran egyszerűen csak átfestjük a falakat, hiszen ez egy viszonylag olcsó megoldás, amivel sokat változtathatunk a beltér összhatásán. Nem mindegy azonban, hogy milyen árnyalatokat alkalmazunk.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy melyek most a legnépszerűbb színek, valamint kitérünk arra, hogy mi egy szobafestő elérhetősége Szentendrén.

Ezek most a legnépszerűbb falszínek
Ezek most a legnépszerűbb falszínek

Falszínek erre az évre

A falak átfestése mindig az egyik legkönnyebb módja annak, hogy egy szoba vagy egy lakás hangulatát megváltoztassuk. Ebben az évben számtalan olyan népszerű szín közül válogathatunk, amelyek első hallásra és pillantásra igen merésznek tűnhetnek. Megfelelő kiegészítőkkel azonban minden harmóniába lehet hozni.

A kék minden árnyalata

Egy natúr színnel kombinálva, mint amilyen a fehér, a kék is lehet egy hangsúlyos választás. A nyugtató jellege miatt szinte bármely helyiségben kellemes látványt nyújt, tökéletes hangulatot érhetünk el vele a hálószobában, a nappaliban, de még a konyhában és a fürdőszobában is. Ha azonban kalandvágyóbbak lennénk, akkor megpróbálkozhatunk egy másik alapszínből választani hozzá kiegészítőket, így még vidámabb és energetizálóbb lesz a tér.

Levendula a porondon

Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy a levendula még nem ment ki a divatból, sőt! 2023 színe kétségkívül ez lesz, de már tavaly is sok helyen feltűnt a falakon és az egyéb kiegészítőkön. A lilának ezen árnyalata még a nyolcvanas években tűnt fel először, akkor azonban inkább tengerzölddel kombinálták, úgy volt igazán népszerű. Azóta ez valamelyest finomodott, viszont még mindig ott van a lakberendezésben. Fontos szerepet tölt be az enteriőrben, hiszen nem rikító, lágy, hangulatos, nem utolsó sorban könnyedén lehet kombinálni egyéb árnyalatokkal.

Mélyzöldre fel!

A mélyzöld a hatvanas években volt nagy kedvenc, főleg a lakberendezésben. Ha azonban megnézzük, hogy mennyire magabiztosságot sugároz, akkor nem csoda, hogy ismét előtérbe került. Most eljött a természet-ihlette szín reneszánsza, amelyet a legtöbb esetben az antik, valamint a modern elemekkel kombinálják. Tökéletes választás hozzá azonban a fa bútor, hiszen így tényleg olyan lesz, mint egy természetes oázis.

Felújítás okosan

Amennyiben nem vagy biztos magadban, szakemberre bíznád a munkát, akkor ne feledd, hogy szobafestő elérhetősége Szentendrén sem titkos. Lehet, hogy gyorsabban és pontosabban oldja meg a feladatot számodra, így viszonylag gyorsan rendbe is tudod tenni a belteret.

Ezek most a legnépszerűbb falszínek
Ezek most a legnépszerűbb falszínek

Összegezve

Elmondható tehát, hogy a falszínek divata minden évben átalakul és bár a fehér minden esztendőben hódít, bőven akadnak olyan árnyalatok és kombinációk, amivel könnyedén feldobhatjuk az unalmas lakásokat.