Dömösi Madárpark és Vadmadár- mentőközpont

Dömösi madárparkDömösi Madárpark és Vadmadár-mentőközpont- BirdMania

A Dömösi Madárpark alapítványi formában működő madárpark, ami egzotikus madarakat bemutat be, és vadmadarak mentésével foglalkozik.

 

 

A család mindennapi életét a mentett madarak határozzák meg. Nyilván megélni nem lehet abból ha valaki szárnyai alá (otthonába) fogad több száz elárvult, sérült, mentett madarat. Én csak három varjúfélét tudtam befogadni és pontosan tudom mekkora őrület és felfordulás amikor három szerelőgép próbál mindent szétszedni. Andrásék bolondok! De bárcsak fertőző lenne ez a bolondság és bárcsak több ember szánna időt csupán megismerni a madarakat. Össze sem lehet hasonlítani a madártartást más állattartással.

Senkinek nem is ajánlom akinek nem kötélből vannak az idegei és aki nem tud abszolút felelősséget vállalni és napi 15 órában felügyeletet és odaadó munkát biztosítani számukra.

 

 

Elérhetőségek:

Cím: 2027 Dömös Vertel József utca 1.

Telefonszám: +36-70-605-2252

A Dömösi Madárpark hétvégenként, szombat és vasárnap látogatható 09- 19 h között.

 

 

 

 

 

Megközelítés

Dömös Komárom-Esztergom megyében, a Dunakanyarban, a Duna jobb partján található.
Autóval: Budapesttől 45 km (kb.: 50 perc), Esztergomtól 16km (kb.: 15 perc), Visegrádtól 5 km (kb.: 8 perc) távolságban.
A településen a 11-es számú főközlekedési út halad át.

Útvonal tervezés:

Busszal: a 11-es főútvonalon közlekedő Budapest-Szentendre- Visegrád-Esztergom járat.

Buszjárat

Vonattal: Budapest Nyugati pályaudvar- Nagymaros-Visegrád megállóig, majd révvel át Visegrádra onnan a 11-es főútvonalon Esztergom felé.

Vonat menetrend

Hajóval: Budapest-Dömösi átkelés

Hajó menetrend

 

Látnivalók Dömösön

 

Honlapseo.hu

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

shares