Villa Panorama Artist

Villa Panorama Artist – Dömös

A Villa Panorama Artist 2016-ban nyitotta meg kapuit a Dunakanyar szívében, Dömösön.  A szálló a falu és – túlzás nélkül – a Duna kanyarulatának egyik legszebb pontján helyezkedik el. Az épületet a Pilis hegyei és a Duna-Ipoly Nemzeti Park erdőségei övezik. Előtte csodás panoráma tárul fel. Az egész Dunakanyar Visegrádtól Szobig a “lábunk előtt hever”. Ez a környezet valóban megihleti, inspirálja az embert, nem véletlenül szolgált évtizedeken keresztül művészek alkotóhelyeként.

Villa Panorama ArtistA szálló az egykori művésztelep, alkotóház átalakításával jött létre, melyet 1906-ban építettek.

Természet, nyugalom, csodás környezet, gyönyörű panoráma és a több mint 100 éves épület meghittsége fogadja a a szálláshelyen a vendéget. A teraszon üldögélve a Duna és a folyóba rohanó hegyek keretezte kilátásban gyönyörködve, a 3000 négyzetméteres kertben sétálva vagy grillezve teljesen feltöltődhetünk.

A felújított-modernizált, összkomfortos egykori művészvilla 6 fő elszállásolására alkalmas, nappalival, hálószobákkal, teljesen felszerelt konyhával és fürdővel, panorámás terasszal ideális szálláshelyet biztosít családoknak, barátoknak, pároknak.

A Villa Panorama Artist Budapestről könnyen, gyorsan megközelíthető. Autóval mintegy 40 perc, tömegközlekedéssel 1,5 óra.

 

 

Elérhetőségek:

Címünk: 2027 Dömös, Táncsics Mihály utca 25.
Kapcsolattartó: Novák Lajos
Email: info@villapanoramaartist.hu
Telefon: +36-30-326-7305

 

 

Forrás:Villa Panorama Artist honlapja

Megközelítés

Dömös Komárom-Esztergom megyében, a Dunakanyarban, a Duna jobb partján található.
Autóval: Budapesttől 45 km (kb.: 50 perc), Esztergomtól 16km (kb.: 15 perc), Visegrádtól 5 km (kb.: 8 perc) távolságban.
A településen a 11-es számú főközlekedési út halad át.

 

Útvonal tervezés:

Busszal: a 11-es főútvonalon közlekedő Budapest-Szentendre- Visegrád-Esztergom járat.

Buszjárat

Vonattal: Budapest Nyugati pályaudvar- Nagymaros-Visegrád megállóig, majd révvel át Visegrádra onnan a 11-es főútvonalon Esztergom felé.

Vonat menetrend

Hajóval: Budapest-Dömösi átkelés

Hajó menetrend

 

Látnivalók Dömösön

 

 

Honlapseo.hu

Szólj hozzá

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .